Ons concept

🍽 Ben jij er ooit geweest in de Taverne St Very? Ontmoet elkaar in Taverne Saint Gery in Aubechies, bij de "Tof" voor vaste klanten! Terroir, recepten, verhalen en reuzen op de kaart! Met dank aan “LA BRASSERIE DES LEGENDES” voor dit geweldige verslag!

🍻 Welkom bij Taverne Saint Géry! 🍻

Genesteld in het hart van Beloeil, in een van de Mooiste Dorpen van Wallonië, is onze taverne veel meer dan alleen een plek om te eten: het is een paradijsje voor liefhebbers van gezelligheid en lekker eten.

Sophie, Christophe en hun dochters heten u welkom in hun atypische familieboerderij, waar traditie en moderniteit samenkomen met een vleugje humor en veel passie.

🌿 Authenticiteit en Terroir 🌿

Bij Taverne Saint Géry maken we er een erezaak van om met lokale producenten samen te werken. Of het nu gaat om onze lekkere bieren, met een selectie van bijna 200 referenties, of om onze gastronomische gerechten die met liefde worden bereid: wij betrekken onze producten uitsluitend bij ambachtslieden uit de regio.

Je proeft gerechten en drankjes die de geschiedenis van onze prachtige hoek van het land vertellen.

🏰 Een unieke en historische setting 🏰

Ons etablissement is gelegen in een origineel en historisch kader en biedt een warme en exotische sfeer. Kom voor een etentje met vrienden, een gezellige avond of gewoon om te genieten van een moment van ontspanning.

Elk bezoek aan Taverne Saint Géry is een uitnodiging om de rijkdom en gezelligheid van ons terroir te ontdekken.

🤗 Familie en vriendelijke sfeer 🤗

Hier wordt alles gedaan om u zich thuis te laten voelen. Met een zorgzaam team en een altijd feestelijke sfeer is Taverne Saint Géry de ideale plek om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Of u nu een vaste klant bent of het uw eerste bezoek is, u wordt altijd begroet met een glimlach en een goed humeur.

🍇 Typische Romeinse maaltijd 🍇

Boek tijdens uw historische dag een typisch ROMEINSE maaltijd in onze atypische taverne. Een unieke culinaire ervaring die je meeneemt naar het tijdperk van gladiatoren en keizerlijke feesten.

🍺 Uitzonderlijk biermenu 🍺

Kom en ontdek onze menukaart met maar liefst 190 bieren van Belgian Family Brewers. Een selectie die hopliefhebbers en nieuwsgierigen naar nieuwe smaken zal bekoren.

🤝Teambuildingdag🤝

Ontdek ons ​​pakketaanbod: “TEAMBUILDING DAY”. Een ander concept op een tijdloze plek, voor een werkdag niet ver van de grote wegen, in het hart van Doornik-Mons-Ath, halverwege Rijsel en Brussel. Geniet van Wi-Fi en een beschikbare tafel, een warm welkom, een koele maaltijd en een korte rondleiding door de archeosite of andere attracties in de regio. Vraag naar onze aanbiedingen!

🎁Cadeaubonnen🎁

Een cadeau, een idee? Bied onze maaltijdcadeaubon aan voor een persoonlijke, familiale of professionele gelegenheid, en volgens uw budget! Een geschenk dat altijd zal bevallen en een indruk achterlaat. Kom ons bezoeken en laat u verleiden door de authenticiteit en charme van de Taverne Saint Géry.

Tot binnenkort voor een leuke tijd onder het genot van een lokaal biertje en goede huisgemaakte gerechten! 🍻🌿